Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Χιώτης που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην 6η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης

Άλλαξε τον τόπο σου να δεις το ριζικό σου! Η λαϊκή αυτή ρήση, δυστυχώς, ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό εδώ στη Ελλάδα. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Μεταξύ αυτών και η περίπτωση του συμπατριώτη γλύπτη Γιάννη Κουτσουράδη τον οποίο εμείς έχουμε τιμήσει ελάχιστα αλλά τον τιμούν, όπως του αξίζει, άλλοι. Ας πούμε οι Ολλανδοί τους οποίους θα εκπροσωπήσει στην 6η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης του Πεκίνου!!! Διαβάστε σχετικώς τί γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook:

<<Φίλοι μου,
Το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Κίνας στο Πεκίνο
Το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Κίνας στο Πεκίνο
με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι , κατόπιν επιλογής , εκπροσωπώ την Ολλανδία , στην 6η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης του Πεκίνου . Θα συμμετάσχω επίσης με διάλεξή μου και στο Συμπόσιο Τέχνης , που θα γίνει εκεί , παράλληλα με τη Μπιενάλε . Το Διεθνές αυτό εικαστικό γεγονός – το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι, θα λάβει χώρα τον
Η πλατεία Tiananmen , δίπλα στην «Απαγορευμένη Πόλη»
Η πλατεία Tiananmen , δίπλα στην «Απαγορευμένη Πόλη»
Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2015 , στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Κίνας, στην πλατεία Tiananmen , δίπλα στην « Απαγορευμένη Πόλη ». Το θέμα των έργων μου που ήδη ταξιδεύουν γιά να παρουσιαστούν εκεί , είναι εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία . Μα τι καλύτερο απ’ αυτό, αφού το θέμα της Μπιενάλε είναι »Η Μνήμη και το Όνειρο»..? 

chiosopinion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου