Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση του Γενικού Προξενείου Ντίσελντορφ

Το Γενικό Προξενείο Ντύσσελντορφ ξεκινά να προσφέρει στους  Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους και μέσω του κινητού διαύλου επικοινωνίας. Από το έξυπνο τηλέφωνό σας (smartphone), μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Προξενείο, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία
ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, τη λεγόμενη «Instant Messenger». Με τη νέα υπηρεσία υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξυπηρέτησης όπως γενικές ερωτήσεις σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις διαδικασίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και την ανταλλαγή αρχείων.
Στον πυρήνα της αποστολής ενός Προξενείου είναι η επικοινωνία. Επικοινωνία για δικτύωση των πολιτών, για παροχή υπηρεσιών, για προβολή της Ελλάδας. Στόχος μας είναι οι πολίτες να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τον τρόπο που είναι πιο φιλικός και εύκολος για αυτούς. Ο κινητός δίαυλος επικοινωνίας «smoope», όπως τον δημιούργησε η εταιρεία smoope GmbH, δεν μπορεί να λείπει σήμερα ως εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας με το Προξενείο μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία «Service To Go» θα γίνει η πρώτη επιλογή εκείνων των πολιτών που θέλουν μία γρήγορη, άμεση και έγκαιρη επικοινωνία.
Σκανάρετε το QR Code ή κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να συνδεθείτε: http://smoo.pe/GR_CONS_DUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου